Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/sepp.nl/httpdocs/templates/optie4/functions.php on line 202

Het verwen dagje

Een verwendagje weg

Een dansschool runnen is voor vele mensen al een opgave als ze er alleen al aan denken. Moet je voorstellen dat je dat met zijn tweeën moet doen. Ondergetekende zegt een bijna onmogelijke opgave. Bij Dansschool Sepp is er dan gelukkig ook een grote groep vrijwilligers die graag hun tijd steken om Jan en Gina een handje te helpen. Zowel hun vaste assistenten, barmedewerkers als de medewerkers achter de schermen worden dan zo af en toe eens verwend. Van alle fooien en een bijdrage van Jan en Gina kregen onze vaste vrijwilligers dan ook een leuke dag aangeboden.

 

Wie Jan en Gina een beetje kent weet dat tijdsafspraken bij hen beide erg hoog in het vaandel staan. Hilariteit alom bij de vrijwilligers als juist hun diegene zijn die 5 minuten te laat zijn voor het eerste gedeelte van de dag. Een geweldig mooie koetsrit door oud Soest. Een ritje waarin we genoten hebben van de verhalen van de koetsier. Halverwege de rit in het ohhh zo mooie Soesterse bos, kregen we ook nog eens een kruidenbittertje aangeboden. Zelfs onze Jan, nam een glaasje. Althans, verder dan een nipje kwam hij niet. De tranen stonden hem in de ogen... Sterk spul he Jan?

 

 

Eenmaal retour gekomen op de startplaats werden we verrast met de tweede activiteit van deze dag. Klootschieten... Voor diegene die niet bekend zijn met deze tak van sport, hierbij een kleine beschrijving: Men nemen; Een groep enthousiaste mensen, een groot bos, een bal, welke we Kloot noemen en een parcours. Het doel van Klootschieten? De Kloot zo ver mogelijk gooien en zo in zo min mogelijk “worpen” het gehele Parcours aflopen. Na de groep in tweeën te hebben gedeeld gaan we enthousiast aan de slag. Gelooft u mij als ik zeg, dat het moeilijker is dan gedacht. Voor sommige was het zelf zo moeilijk dat we menig maal de bosjes en brandnetels in moesten om onze “kloot” terug te vinden.

 

 

 

 

Uiteindelijk was groep “Sunshine” overtuigend de winnaar en met hele mooie overwinningstrofee ging deze groep dan ook huiswaarts.

Als afsluiter van deze toch sportieve dag gingen we ook nog eens heerlijk bowlen met een oergezellige Steengrill als Diner.

 

 

Tijdens dit diner werd er wel even stilgestaan bij het afscheid van onze Hanna Blom. Hanna loopt al vele jaren rond bij Sepp en is voor vele dansers een bekende dame. Helaas voor ons, maar gelukkig voor haar, heeft ze de liefde van haar leven gevonden in een geweldige kerel. Nu zult u denken en waar zit de uitdaging? De uitdaging zit in het feit dat deze liefde in het Noorden des land woont. En om elke avond 2 uur te reizen, dat zag onze Hanna helaas niet zitten. Hanna, nogmaals superbedankt voor de vele leuke en mooie jaren.

Na deze mooie, sportieve en super dag, namen wij allen moe maar voldaan afscheid en gaan we weer fris en fruitig een mooi seizoen tegemoet!

Sepp Youtube