Henk & Nel Moskou 2013

Donderdag 29 augustus vertrokken wij naar Moskou om daar mee te dansen in de ContinentsCup.
Wij verbleven net als alle andere dansers in het Aquarium Hotel dit is een groot sporthotel en de danszaal was dan ook in hetzelfde hotel.
Dat is altijd erg fijn, zaterdag 31 augustus was het de dag voor de combidansers class 2 de standaard. We wisten al van te voren dat het zwaar zou zijn en dat we niet echt ver zouden komen want de Russen die uit 9 regio’s van Rusland aanwezig waren zijn heel, heel sterk en vooral ook heel jong.
Maar om ervaring op te doen is het altijd leuk om mee te dansen.

Na de herkansing hebben we eerst een interview gehad met een televisiezender en we gingen terug naar de zaal.
Ook hier werden we weer gevraagd voor een interview maar voor een andere zender, dan komt er nog 1 en die wilde ook een interview nou ja dat kan,
vervolgens stond er nog weer een andere cameraploeg te wachten en het is onvoorstelbaar als er 3 televisiezenders op een interview staan te wachten maar het zegt ook wel weer wat.
We vallen dus op in de positieve zin, we zijn niet meer zo jong als alle andere paren maar volgens zeggen ze wel een heel mooi paar.
Maar goed helaas lagen we er na de herkansing uit en Henk ging vast wat spullen naar de kamer brengen, dan hoor je dat nummer 23 aan de vloer moet klaar staan, maar ik denk dat is een vergissing,
maar het was geen vergissing want we kregen een speciale prijs omdat we een heel mooi paar zijn en een heel goed voorbeeld voor die wedstrijd.
Mooier kan je het niet bedenken toch, verder kwam er een echtpaar uit het publiek naar ons toe en die wilde graag op de foto met ons ja dat kan,
trekt de dame even later haar armband van haar arm en doet hem bij mij om en dat is toch een kippenvel momentje.
Om 22.00 uur was het afgelopen en konden we tevreden naar onze kamer.
Zondag was het de latindag en daar doen we niet aan mee maar ook de showdans was vandaag aan de beurt.
Na eerst nog een fikse training te hebben gehad van Pippa kon ook dat niet meer stuk, het ging bijna helemaal goed en we behaalden een 5de plaats daarmee.
Later op de dag hoorde we dat de wedstrijd in december in Tokyo een WK is dus we dachten daar kunnen we niet naar toe,
maar we kunnen wel en als we het financieel voor elkaar kunnen krijgen gaan we dus op 3 december naar Tokyo.
Het lijkt ons geweldig om daar aan mee te doen want waarschijnlijk is dit onze enige en laatste kans om een WK te dansen.
We gaan het proberen voor elkaar te krijgen.

Groetjes Nel en Henk van der Vegte.

Sepp Youtube